PIZZA PASTA TALIA KWAADMECHELEN

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 27 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Takeaway.com klanten die besteld hebben bij Pizza Pasta Talia Kwaadmechelen. Meer weten? Ontdek meer

12 feb 2024 om 6:52 Verkeerde bestelling. Bij leveren juiste bestelling smaakloze pizza en niet goed gebakken
15 jan 2024 om 10:27 Levering was zeker snel genoeg alleen jammer dat de kebabs koud waren.
5 jan 2024 om 20:28 Niet gekregen wat ik besteld had: had extra salami en paprika op pizza gevraagd maar geen paprika en een heel klein beetje gehakt extra, niet lekker.
2 jan 2024 om 15:34 Ik had bij opmerking geen champignons gemeld. En kreeg tog in mijn galzone champignons erin. Ik had doorgeven levering 13.15, kwamen pas 13.40 pas aan. Ik kan daar wel tegen maar mijn zoon zat al te zagen waar ze bleven. Eten was ook koud al.
10 dec 2023 om 20:47 Bestelling meer dan 2 uur later geleverd dan beloofd. Zelf al gebeld naar het restaurant want ze nemen geen contact op. Telefoonnummer klopt trouwens niet.. Pizza was koud en bakje friet waren de frieten en groenten niet goed gebakken. Schandalig!
2 dec 2023 om 22:07 Lekker
15 okt 2023 om 21:15 Jammer dat er enkel sla en tomaat als groente tussen de kebab zit. Voor de rest wel lekker!
8 okt 2023 om 18:54 Heel lekker. Voor ons zoontje hadden we een kinderbox met kipnuggets genomen, maar hier kregen we een hamburger. Ook waren ze 1 drankje vergeten. Gebeld met de eigenaar en kregen in plaats van de nuggets 1 drankje gratis bij dat ze zijn komen brengen
29 sep 2023 om 19:51 Heel lekker!
9 sep 2023 om 15:24 Het eten was lekker en nog erg warm (kebap, durum, pizza en kapsalon). De levering was goed op tijd, zelfs ietsjes vroeger dan de app aangaf. Vriendelijke bezorger. Als ik al een minpuntje moet opsommen is dat er wat weinig saus op de kebap was.
2 sep 2023 om 21:25 Pizza was koud en durum had geen vlees en geen kaas wat wel besteld was. Lookbroodje was aangebrand en koud.
27 aug 2023 om 21:42 Heel vriendelijk Super snelle levering Lekker